nderzoek onder patiënten

Heeft u Multipel Myeloom, Chronische Lymfatische Leukemie of non-Hodgkin Lymfoom EN wordt u behandeld met immunoglobulinen?

Dan nodigen wij u uit om mee te doen aan dit onderzoek. Wij onderzoeken hoe patiënten de behandeling met immunoglobulinen ervaren en op welke punten het beter kan. We zijn ook benieuwd naar uw verhaal! Hoe ervaart u uw behandeling? Wat brengt het u en waar loopt u tegenaan? Wellicht bieden uw ervaringen, samen met die van anderen, inzichten en aanknopingspunten voor verbetering van de zorg van morgen.

Het onderzoek bestaat uit een interview van ongeveer anderhalf uur via beeldbellen (Zoom, Teams of Facetime). Vooraf krijgt u een boekje thuisgestuurd per post, met een aantal vragen ter voorbereiding. Zo krijgt u een beeld van de onderwerpen en kunt u er alvast over nadenken. Tijdens het interview zal dit boekje als basis dienen en gaan we dieper op de onderwerpen in.

De gesprekken vinden plaats in november 2021. Voor uw deelname ontvangt u een vergoeding van €40,-

Uw deelname is anoniem, ook voor onze opdrachtgever: de onderzoeksresultaten zullen niet te herleiden zijn tot individuele personen. De informatie die u ons geeft bij aanmelding, zal zeer vertrouwelijk worden behandeld, in lijn met de AVG. Het zal alleen gebruikt worden voor dit project.

We doen vaker zulke onderzoeken en horen vaak achteraf van deelnemers dat ze het fijn vonden om hun verhaal te vertellen en hiermee andere patiënten te kunnen helpen. Doe mee en vertel ook uw verhaal!

 

 Nutshell SID Social media oproep A2

C-ANPROM/NL/IG/0012 – July 2021