Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2019!

 

 

Heeft u zich in het verleden ingeschreven via www.info@marktonderzoeken.com? En wilt u ingeschreven blijven staan? Dan hoeft u niets te doen. Wilt u zelf controleren of u na 25 mei 2018 nog ingeschreven staat. Log in en controleer u gegevens. (rechtsboven op de site).

Als u niet meer ingeschreven wilt staan dan kunt u zich afmelden op de volgende manieren: log in en ga naar de uitschrijfknop op uw persoonlijke pagina. Of stuur een mail naar info@marktonderzoeken.com met daarin uw Naam, emailadres en telefoonnummer.

 

Wij willen u eraan herinneren dat u altijd mag vragen om een kopie van uw persoonlijke gegevens, uw gegevens mag laten aanpassen of bezwaar mag maken tegen het verwerken van uw gegevens door contact op te nemen Judith Horn Werving en Selectie.

Door het invullen van het inschrijfformulier op onze website, www.marktonderzoeken.com en door het invullen van de vragenlijsten gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens bewaren. U kunt de gegevens op het inschrijfformulier op ieder moment online inzien en wijzigen. Alle informatie die u geeft zal alleen voor marktonderzoeksdoeleinden gebruikt worden, alleen de gegevens die nodig zijn voor het onderzoek worden doorgegeven aan onze klanten. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet en neem contact met ons op via info@marktonderzoeken.com of via 0181-400377