Wat fijn dat u mee wilt werken aan het onderzoek Ouders met kinderen!

 

Wij zoeken ouders die zorgen voor een zoon of dochter in de leeftijden 0-10 jaar, Gediagnosticeerd als ondergewicht voor hun leeftijd of lengte.

Het marktonderzoek gaat het verbeteren van voeding supplementen ( zoals Medisch voeding milkshakes). Wij zoeken zowel ouders waarvan de kinderen de voeding milkshakes gebruiken of in de afgelopen 12 maanden hebben gebruikt om aan te sterken vanwege hun aandoening..

U als ouder zal 6 medische voeding flesjes( milkshakes) beoordelen op smaak/structuur en de vorm en makkelijk te gebruiken van het flesje zelf. Het zijn allemaal bestaande flesjes die al door de artsen worden voorgeschreven.


Wat kan u verwachten:

 
1: U ontvangt een bevestiging via de mail, met daarin de uitleg en een anoniem e-mail adres en wachtwoord, deze kan u alleen op een smartphone in een App downloaden. Zo blijven u antwoorden geheel anoniem naar de opdrachtgever.
 
2: ontvangt u 6 flesjes, dan bent u 7 dagen bezig met elke dag 1 flesje en een vragenlijst te beantwoorden op dag 4 heeft u een pauze dag en gaat u door met de laatste dagen.

3. De vragenlijsten zijn ongeveer max 5 minuten per dag.

U ontvangt een vergoeding van €80,- die u na het afronden van alle vragenlijsten online op uw rekening gestort. Uiteraard ontvangt u hier een e-mail over zodra deze vragenlijsten zijn goedgekeurd door onze opdrachtgever.

 


Wij mogen voor dit project 20 ouders uitnodigen.

 

U kunt u aanmelden via de volgende survey: https://nl.surveymonkey.com/r/M79SRJ6
 

Alvast bedankt voor uw aanmelding.

 

Met vriendelijke groet,

Judith Horn